top of page
rødder – 2.png
spisbar_logo_web-06_edited.png

KONKURRENCE

SPISBAR' konkurrencen henvender sig til alle mindre iværksættere og idemagere, der arbejder med forebyggelse eller reduktion af madspild i alle led af værdikæden, men som mangler det sidste skub for at kunne få luft under vingerne på den gode løsning.

HVAD KAN MAN VINDE:

Blandt alle deltagere i konkurrencen udvælger vores ekspertjury den ide, der vurderes til at have mest potentiale.

 

Denne ide vinder hovedpræmien, der består af professionel hjælp og rådgivning til at kunne søge nogle af de mange puljer, der beskæftiger sig med innovation inden for miljø og bæredygtighed – det vil sige, at I potentielt vil kunne opnå den funding, I mangler, til at kunne gøre den gode ide til virkelighed. 

 

Præmien vil blive tilpasset til, hvor vinderen er i processen. Er I helt nystartede, vil I få løbende sparring og rådgivning til, hvordan I får iværksat de rette tiltag, der vil gøre jer i stand til at opnå støtte fra nogle af de mindre fonde, der henvender sig til netop virksomheder af jeres type. Men er I derimod godt i gang og har allerede de rette forudsætninger, så vil I kunne få hjælp til at søge nogle af de helt store EU-fonde, der kræver en omfattende ansøgning.

HVORDAN DELTAGER MAN I KONKURRENCEN?

For at deltage i konkurrencen skal I sende en kort beskrivelse af jeres virksomhed eller ide. Ansøgningen må max fylde seks A4-sider. Ansøgningen skal tage udgangspunkt i jeres forretningsmodel - dvs. en gennemgang af, hvordan I skaber værdi og bliver rentable. Læs mere i konkurrencevilkårene her.

 

korn – 1.png
Anker 1
Anker 2
TommyAhlersIværksætteren251_3 copy.png

Tommy Ahlers

Erhvervsmand og grøn investor

HVORDAN FINDER I VINDEREN?

Alle ansøgninger bliver læst igennem af vores jury, hvoraf tre bliver nomineret til at gå videre til finalen. Her gælder det for de nominerede om at pitche deres ide på bedst mulig måde til vores jury. 

Pitchrunden foregår som en del af SPISBAR' konferencen, hvor I udover juryen også står over for nogle af landets største aktører indenfor fødevareproduktion, der alle aktivt leder efter løsninger, der kan minimere spild og sidestrømme i deres produktion.

JURYFORMAND:

 

 

Anker 3
yoghurt.png
Anker 4
ANSØG

HVAD ER ANSØGNINGSFRISTEN:

Vi skal have modtaget jeres ansøgning senest den 8. maj klokken 12.00. 

DOWNLOAD KONKURRENCEFORMULAR

Download og indsend den udfyldte PDF.

bottom of page