rødder – 2.png
spisbar_logo_web-06_edited.png

KONKURRENCE

SPISBAR' konkurrencen henvender sig til alle mindre iværksættere og idemagere, der arbejder med forebyggelse eller reduktion af madspild i alle led af værdikæden, men som mangler det sidste skub for at kunne få luft under vingerne på den gode løsning.

 
 
VINDER copy.jpg

MØD

FOODOP

ÅRETS VINDER AF

SPISBAR'S
MADSPILDSKONKURRENCE

”Vi vil bruge præmien på at videreudvikle FoodOp, så det bliver endnu bedre og lettere for kokke, køkkener og deres gæster at bruge vores platform, så vi sammen kan reducere madspildet yderligere.

Det er vores ambition, at vores datadrevne løsning skal udbredes internationalt, og vores mål er, at vi i 2025 findes på 700 lokationer globalt.”

Nichlas Saul, FoodOp

HVAD KAN MAN VINDE:

Blandt alle deltagere i konkurrencen udvælger vores ekspertjury tre nominerede. Den af de tre nominerede, der vurderes til at have mest potentiale, vinder hovedpræmien.

 

Hovedpræmien består af professionel hjælp og rådgivning til bl.a.  at kunne søge nogle af de mange puljer, der beskæftiger sig med innovation inden for miljø og bæredygtighed – det vil sige, at I potentielt vil kunne opnå den funding, I mangler, til at kunne gøre den gode ide til virkelighed. 

 

Præmien vil blive tilpasset til, hvor vinderen er i processen. Er I helt nystartede, vil I få løbende sparring og rådgivning til, hvordan I får iværksat de rette tiltag, der vil gøre jer i stand til at opnå støtte fra nogle af de mindre fonde, der henvender sig til netop virksomheder af jeres type. Men er I derimod godt i gang og har allerede de rette forudsætninger, så vil I kunne få hjælp til at søge nogle af de helt store EU-fonde, der kræver en omfattende ansøgning. Det betyder også at hvis I lige nu har mest brug for rådgivning og sparring på andre områder en målrettet mod funding, så bliver forløbet tilpasset til det.

Herudover vil ONE\THIRD være kommunikationspartner i op til et år efter konferencen. Dette betyder, at I har adgang til et netværk af vigtige madspildsaktører og virksomheder, som kan skabe grobund for kommunikation og nye partnerskaber.

De to øvrige nominerede vinder begge en andenpræmie der består af hjælp til f.eks. at søge nogle af de mindre fonde eller sparring på jeres forretningsstrategi.

HVORDAN DELTAGER MAN I KONKURRENCEN?

For at deltage i konkurrencen skal I bruge formularen nederst på siden. Den udfyldte formular uploades på siden, hvor I også kan vedlægge evt. bilag. I bedes besvare spørgsmålene så udførligt som muligt. Alt afhængig af deres ide og udviklingsstadie, kan det være at nogle spørgsmål i formularen er mindre relevante.  Læs mere i konkurrencevilkårene her.

Vi skal have modtaget jeres ansøgning senest den 12. maj klokken 12.00. 

 

korn – 1.png

HVORDAN FINDER I VINDEREN?

Alle ansøgninger bliver læst igennem af vores jury, hvoraf tre bliver nomineret til at gå videre til finalen. Her gælder det for de nominerede om at pitche deres ide på bedst mulig måde til vores jury. 

Pitchrunden foregår som en del af SPISBAR' konferencen, hvor I udover juryen også står over for nogle af landets største aktører indenfor fødevareproduktion, der alle aktivt leder efter løsninger, der kan minimere spild og sidestrømme i deres produktion.

MØD JURYEN:

 

 

 
Anders Hvid2.png

Anders Hvid

Direktør og partner i tænkertanken DareDisrupt og ekspert i emergerende teknologier og digital transformation

Skærmbillede 2022-03-22 kl. 13.01 copy.png

Mads Werge 

Ekspert indenfor reduktion af madspild og partner i PlanMiljø

Nikolaj Bech copy.jpg

Nikolaj Ilsted Bech

Leder af Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut

yoghurt.png
 
Flemming Besenbacher2.jpg

Flemming Besenbacher

Bestyrelsesformand for ONE\THIRD og tidligere formand for Carlsbergfondet.

TommyAhlersIværksætteren251_3 copy.png

Tommy Ahlers

JURYFORMAND

Klimainvestor og tidligere uddannelses- og forskningsminister

Heidi TGTG 2 copy_edited.jpg

Heidi Boye

Ph.d. i forbrugeradfærd og landechef i TooGoodToGo